Намерете ни във FaceBookСледете ни в Google Plus
За нас

Информация за фирма Дафори ЕООД

Дафори ЕООД е специализирана фирма за търговия с храни и аксесоари за домашни любимци - на едро и дребно. Създадена е вследствие натрупания първоначално дългогодишен опит в продажбата на дребно на храни и аксесоари за домашни любимци, т.е. Зоомагазини. Решихме, чрез един добре зареден склад за храни и аксесоари, да бъдем полезни на хората още повече, защото в по-голямо помещение разполагаме много повече продукти за домашния любимец, същевременно отговаряме и на по-големите количествени и качествени нужди на Клиентите.

Склад Дафори
Склад Дафори
Всичко за домашните любимци - кучета, котки, рибки, птички, гризачи, влечуги
Храни и лакомства
Храни и лакомства
Вносители сме на лакомства, консервирани и гранулирани храни, козметични средства за дом. любимци
Аксесоари
Аксесоари
Текстилни и кожени аксесоари - поводи, намордници, нашийници, нагръдници
Офис
Офис
Ние ще ви консултираме професионално и ще изберете най-удачното за Вашия домашен любимец
Играчки
Играчки
Богат набор от играчки - топки, памучни и гумени кокали, лопатки, гумена гира
На едро и дребно
На едро и дребно
Чрез постоянната наличност отговаряме на количествените нужди на Клиентите

Дейността на Дафори ЕООД е насочена към продажбата на богат набор от стоки за дом. любимци, предназначени за едрови Клиенти, например зоомагазини в Пловдив и областта. Цените на продуктите са много конкурентни, защото ние сме директен вносител на голяма част от тях, а други се произвеждат за Дафори!

Вносители сме на лакомства, консервирани и гранулирани храни, не малък асортимент козметични средства за домашните любимци. За нас се произвеждат шампоани с много добро качество от фирма Рефан, а от марката Марк - текстилни и кожени аксесоари като поводи, намордници, нашийници, нагръдници.

Представители сме на качествени продукти за домашните любимци – кучета, котки, рибки, птички, гризачи, влечуги на доказани производители като Orijen, Acana, Advance, Eukanuba, Royal canin, Nutra Nuggets, Diamond, Brekkies, Araton, My Dog, Trophy, Viovet, Марк, Томи, Lasdog, Belamy, Beaphar, Flamingo, Dog auto leash и Dog leash, Eukanuba, Royal Canin, Iams, Brekkies, Schesir, Stuzzy, Special cat, Мърк, Томи, Festi, Бенто, Пура, Stefanplast, Fresh Magik, Dermoscent, Lolo, Дикси, Скалар, Shark, Resun и много други.